Borstprothesen

Borstprothesen

Het krijgen van borstkanker en het verliezen van een borst is erg ingrijpend.  Vrouwen die een borstamputatie of mastectomie ondergaan, kiezen vaak voor het dragen van een borstprothese nadien.


Een goede borstprothese kan U helpen om uw zelfrespect en zelfvertrouwen een boost te geven.


Bij Iris Lingerie werken wij samen met een érkende badagiste, Greet Delvaux (RIZIV 1-6-28700-54-241)


Na een telefonische afspraak kan U in vertrouwelijke sfeer en onder vakkundige begeleiding een juiste keuze maken uit diverse borstprothesen en de bijpassende lingerie of badmode.


Lingerie

Na een mastectomie heeft u een aangepaste beha nodig, die extra comfortabel zit en een ingemaakt hoesje heeft voor de prothese.  Bij Iris Lingerie vindt U een mooi en uitgebreid gamma met bijpassende slipjes.  Wilt U toch liever uw favoriete merk blijven dragen zoals Marie Jo of Prima Donna? Geen probleem, wij kunnen ook deze beha's aanpassen voor het dragen van prothesen.


Badmode

Wij staan wijd-en-zijd bekend als dé winkel waar zéér veel keuze is in badmode.  Dit geldt ook voor onze modellen met borstprothesen.  In deze modellen zijn de bikini's, tankini's en badpakken voorzien van een geïntegreerd hoesje om de prothese(n) onopvallend te kunnen dragen.


Elk model is te combineren met bijpassende accessoires zoals een mooi strandkleedje, pareo of bijpassende strandtas met slipper.


Voor meer info of vragen kan U altijd

- bij ons terecht op het nummer 03/666 51 52 of per mail

- bij Greet Delvaux +32 479 04 00 64 of per mail

 

Wij werken samen met verschillende merken, oa. Anita Care - Amoena - Cyell Care - Sunflair - Anita Care badmode - Amoena badmode - Chantelle - ....